Lørdag den 23. november kl. 18.30

Årets kulinariske oplevelse. Alle medbringer hver deres ret til det fælles bord. Man risikerer at få egnsretter der rækker helt fra det inderste af Schweiz til Hollandske specialiteter eller Egnsretter fra Thy eller Fur.

Kom og mød naboerne til en af årets hyggeligste begivenheder. Alle morsomme indslag honoreres straks fra publikum og baren.

Huset lægger brød og smørelse til og køber snaps, samt forsyner med sild og bl. a. med Jeppes hjemmestegte sild i Lage. Og så vidt vi ved er Alling Bryglaug klar med næste spændende bryg.

Leif fabler om cognac! I år har jeg, Jeppe, fået lov også at lave en julesnaps. Den er nærmest likør-agtig, så måske den og cognacen går godt sammen.

Bare for at styre det lidt, så meld lige tilbage  på Jeppes mail. Der var et år, hvor vi sad med 5 hold forskellige frikadeller!!!

jeppe_ry@pc.dk