Alling Kor  
 Et Kor i Alling var en helt ny aktivitet, som opstod meget hurtigt i løbet af efteråret 2009
Koret har ligget underdrejet et stykke tid, fordi det viste sig vanskeligt at finde en ny dirigent, men tanken om at genoplive det ligger stadig positivt fremme.
 Omkring 16-17 medlemmer alle fra Alling området havde stor fornøjelse af den ugentlige kordag og da koret startede nåede det at optræde både i kirken og på Slerose-centret i Ry
Samtidig har Beboerhus og Menighedsråd i fællesskab bevilget et elklaver til placering i Beboerhuset

se billedserie fra Brejning her nedenunder

Repertoire
Alling Kor synger et blandet repertoire af flerstemmige sange og kanons.
Det  handler i øjeblikket om nyere og rytmiske toner.
Alling koret deltog i en del arrangementer, såsom optræden på Søkilde Plejehjem, Sclerosecenteret i Ry og til et lille korstævne i Brejning, mellem Vejle og Fredericia, hvor Gauerslund-koret inviterede til et træf med fem andre kor.
Har du lyst til at deltage

kontakt:
Bente Klarskov

mail: benteklarskov@hotmail.com

eller telefon: 61 16 12 59
 

 


Fotos venligst stillet til rådighed af Bent Koed

 

Alling kor i Brejning

Koret i Alling deltog i foråret 2010 i et festligt 5-års jubilæum for Gauerslund kor i Brejning Kirke. Oplevelsen ved at synge sammen med fem andre kor gav endnu mere blod på tanden, og skønt vi på daværende tidspunkt kun have fem måneder på bagen, faldt vi bestemt ikke igennem.
Denne oplevelse afluttedes med at hele koret opsøgte en mexikansk restaurant i Vejle, Tortilla Flats, og fik en kulinarisk oplevelse oveni som afslutning på forårssæsonen.