Se billederne her!

 Et sted mellem 150 og 200 deltog i en fornem indvielse af første etape af sti-systemet. Torsdag den 11. oktober 2012

 

 

Det var ellers lige ved at blive spændende, for selv de sidste minutter arbejdedes der stadig videre på at få alt gjort klar på ruten fra Skimminghøj til overkørslen ved Birkehedevej i Alling Vest.

Et fornemt program med taler af Turistchef Marianne Purup, Statsskovrider Niels Juhl Bundgaard og formanden for Brugsen Tryg, Leif Bergmann, der er Kvickly-broens hovedsponsor, indledte vandringen ad den nye sti frem til selve den flotte træbro, hvor den endelige indvielse blev foretaget. Der fik man hjælp fra to cyklister, fra henholdsvis Alling og Ry, nemlig de to unge drenge, Gustav og Robert, der kom med sakse på puder og mødtes midt på broen.

Her overtog formand for Plan og Miljø i Skanderborg kommune; Claus Leick og Leif Bergmann saksene og i god samdrægtighed klippede de snoren.

 

Claus Leick berømmede i sin tale de gode kræfter der havde været med til at trække læsset og fremhævede Ry som et område, hvor man ofte var i stand til at få de gode energier til arbejde sammen. Et godt eksempel som var begyndt at smitte af længere ud i kommunen, der nok må siges at være den kommune i landet, der har Danmarksrekord i antal af grønne partnerskaber sat i værk på nuværende tidspunkt.

Publikum kunne nu betræde broen og følge den nye sti til Birkhedevej, hvor man blev modtaget med en forfriskning. Varm hyldesaft fra Naturstyrelsen og en Bjergbitter fra turistkontoret, mens Anders Graae, opvokset i Alling, underholdt med nogle af sine populære sange.

 

Vi viser først jeppes billeder fra dagen i følgende galleri:

Dernæst billederne fra Ry Foto: Per Bille som vi venligst har fået lov at bringe.