Vedhæftede billede fra  frivillig-indsatsen onsdag den 12. september bevidner, at der nu snart er dæk på broen. Det lykkedes at slæbe alle brædderne ud til broen og lægge dem løst op, så vi næsten fik fornemmelsen af den færdige bro – dog uden gelænder endnu. Woodways er begyndt at skrue brædderne fast i dag.
Jeg har også i dag snakket med John fra Woodways, og på mandag den 17. gør hans folk de indledende øvelser med at lave de første træstier over de fugtige områder på Alling-siden.
Det betyder, at der i den kommende uge godt kune være lidt arbejde tirsdag, onsdag og torsdag (18, 19. og 20. sept.)  i dagtimerne med at bistå ved nedramning af rubinia-pæle til træstierne – pælene er jo lagt ud, men nu skal de i jorden.
Endvidere planlægger vi en arbejdsdag med udslæbning af materialer ondag den 19. september fra 17-19 og igen søndag den 23. september kl. 13-16.
Så hvis nogen kunne have lyst nogle timer, så svar bare på mailen, hvornår, og jeg koordinerer med John og laver en “vagtplan med navne på”.

Bendt Nielsen 20 99 72 22  eller  bn@bn-tegnestue.dk