Endnu en fantastisk effektiv og hyggelig arbejdsdag – søndag den 15. juli – er gået med at rydde traceet til den nye sti fra Skimminghøj til Birkhedevej. Frivillige fra Alling Beboerforening og Ry Cykelklub leverede en koncentreret indsats og fik næsten ryddet traceet fra Birkhedevej og til indsejlingen til Knudsø. Der var mødt 15 voksne og en flok børn, som alle fik rørt musklerne og sved på panden.


Det er nu den trejde arbejdsdag, der af afholdt. De to første arbejdsdage var den 8. juli og den 10. juli. Og der indkaldes til endnu en på søndag den 22. juli. Det er håbet, at traceet på begge sider af indsejlingen kan være ryddet på næste søndag, så broentreprenøren, Woodways, kan komme i gang med at sætte pæle til de kommende træbelagte stier i uge 30.
Arbejdsdagen begynder kl. 9.00 med morgenkaffe. Mødestedet vil igen være Birkhedevej lige efter baneoverskæringen.
Folk fra Skanderborg Kommunes entreprenørafdeling har forud været i gang med motorsaven, og derefter har de frivillige trukket kvas og brænde ud fra traceet. Også mange meter gammelt DSB-trådhegn har man fået bugt med. Så nu er det efterhånden tydeligt, hvor stien kommer til at gå.

Fotos Bendt Nielsen