Alling Kunstcafe løber i år fra den 6. – 14. juli.  Se billeder her.

 

 

Så er Alling igen klar med en kunstnerisk oplevelse.Med 10 kunstnere og 8 kunsthåndværkere er der budt velkommen til en varieret og spændende udstilling. Kunstcafeen slår dørene op med fernisering lørdag den 6. juli kl. 14. Daglig åbningstid kl. 14-17 og 20-22.30.Til at præsentere udstillingen har vi lånt et af Lennarts portrætter “heksen”  kunstcaf lenn
Vi viser en række billeder fra ferniseringen lørdag den 6 juni

Se folderen her Lennart Fjordbak Sørensen har som lokal Alling kunstner deltaget i udstillingen siden 2006. Lennart har altid været optaget af tegning og maling og de seneste år har kunsten fået mere plads.  Lennart sværmer til det naturalistiske hvor især portrætter og landskabet er på tegnebrættet. Galleri Munter fra Maribo gæster Alling i år. Galleriet præsenteres af Ann Vibeke Munter med maleri & Jesper Folmer Hansen med skulptur. Anns malerier handler ofte om følelser, de er koloristisk og ekspressionistiske og de gemmer altid på en historie eller stemning. Jesper der er uddannet smed finder emner til sine skulpturer af gammelt jern fra antik forretninger. De er lavet med humor og fantasi.

Fra Ry får vi besøg af galleri Bakkehuset ved Grete Obel & Finn Holmboe.

Grethe deltager med maleri og keramik. Gretes billeder ledsages ofte af et digt. At male er en gave der når værket har taget sin form er lige så spændende at samle op, som når man går langs havet efter en storm og undres over alt det spændende der er skyllet op. Finn deltager med maleri, litografi og skulptur.  Finn lader sig inspirerer af rejser, natur, religion og følelsesmæssigt udsving.

Fra Hørning har vi inviteret Linda Bøgeskov.

Linda finder inspiration i naturen og man vil ofte finde heste, vilde dyr, fugle, og blomster i hendes billeder. Så får vi et gensyn med Bodil Nygaard.

Bodil er billedkunstner, billedbogs forfatter og illustrator. Hun udtrykker sig ofte i en fortællende billedverden i scenarier fyldt med usædvanlige dyr, fugle, insekter og andre væsner. Hun arbejder gerne i serier. Birthe Nissen deltager med sine figurative billeder i stærke farver i år bl.a. Med et par meget store lærreder.

Poul Erik Schrøder og Kenneth Vex der begge er lokale og har deltaget flere gange i kunstcafeen deltager med deres finurlige skulptur og mobiler.

Der bliver også præsenteret kunsthåndværk og kreativt arbejde af Charlotte Andreasen, Brit Vittrup, Trine Kirk, Eva Rytter, Anette Killi, Birthe Høgsberg, Leif Rytter samt Grethe Obel tilsammen vil de skabe en lille oase med glas, smykker, keramik og gaveartikler.

Arrangør: Alling Beboerforening