Kalenderbillede fra 1956 gav nye kontakter

  

   
   


 Det viser sig, at billedet, der forøvrigt er almindelig kendt og også findes i kopier i form af malerier og akvareller, stammer fra en kalender fra 1956.
Købmandsbutikken, hvor nu Egon Larsen bor, tilhørte på den tid Carl Marius Knudsen. Forretningen bestilte som så mange andre en kalender hos firmaet Lynge Papir i Silkeborg. Dette billede er en ud af de fire kalenderblade som denne udgave af kalenderen indeholdt. 3 måneder på hver side.
Carl Marius Knudsen tilhørte den Knudsen-familie som også hørte til på Alling Østergård, og var farbror til Gudrun Knudsen i nabo-ejendommen.
Først i 1959 overtages forretningen af Gunna og Hørmann Kudsk
Tilbage står at identificere personerne på billedet. Men måske nogle af vore ældre medborgere kan sætte navn på. (billedet kan også ses under historiske billeder)

 Interessant ved billedet er også, at man bag ved Holst’s gård kan se, hvordan bakken er gravet ud som anvendelse for en grusgrav.
 

NYT NYT: Pludselig her den 20 januar (2010) blev vi ringet op fra Sønderborg. Det var John Jensen, tidligere Allingbo og søn af Frode og Marie Jensen, der i sin tid boede i den gamle hvide bygning, nuværende nr. 3. Han mener at kunne genkende sig selv som den største af børnene, med lyst og vildt strittende hår, og muligvis er den anden enten hans bror Christian, men mere sandsynligt Erik Wølck Rasmussen, der var søn af familen på Smaddervejen (Alling Gyde nr. 6) Han mener også at kunne skimte sin egen far ved elmasten helt nede ved hjørnet.