Blues der rækker ud over det normale. Lørdag den. 11. oktober kl. 21.00 i Alling Beboerhus.

Endnu engang er det lykkedes Blues-departementet at skaffe de helt store musikere i ny konstellation til Alling.  Se flyer her

Alan Haynes (guitar, voc.) – Ole Frimer (guitar, voc.) – Jesper Bylling (bas) – Claus Daugaard (tr)

Texas guitaristen Alan Haynes er en fænomenal bluesguitarist, det ved de fleste blueskendere her til lands. Vi er vant til at høre ham med sin trio hvor han hovedsagelig fokuserer på guitarspillet, men Alan Haynes er også en fremragende bluessanger og backingguitarist. Med andre ord en helstøbt musiker i mesterklassen.

I Haynes-Frimer projektet vil der, udover guitarspillet, også være fokus på sangene og på sammenspillet, så flere af Alans kvaliteter kommer til at folde sig ud hér.

Alan Haynes og Ole Frimer har en del fælles referencer, hvoraf de vigtigste nok er Johnny Winter og Jeff Beck, hvilket gør sammenspillet mellem dem ubesværet og med gensidig respekt og forståelse.

Rytmegruppen består af de bedste kræfter på posterne, nemlig Jesper Bylling på bas, tidligere spillet sammen med bl.a. Johnny Madsen og Allan Olsen. og Claus Daugaard på trommer, der nok er bedst kendt fra Shades of Blue, samt Blue Junction.

Kom og oplev dette forrygende band spille deres sidste koncert på deres DK tour !!!

 

Forsalg: Ry Bøger & Papir. Klostervej 6. Ry. Entre` 180.-kr.