Lørdag den 28. oktober kl. 21.  RELEASE KONCERT: Allan Folmer & M&M Orkester. Entre 100 kr. Dørene åbnes kl. 20.00

 

  Sofasange fra bakkerne ved Alling Allan Folmer er en almindelig dansk træmand som glæder sig rigtig meget til at se jer alle sammen til Release Koncert på sin nye CD ”Knaster”

 

Det er en samling sange indspillet i hjemmet på Silkeborgvej 80 igennem det sidste års tid. Det er sange fra den helt almindelige hverdag som de fleste af os kan nikke genkendende til – sange inspireret af den daglige nyhedsstrøm set fra sofaens dyb. Danske eftertænksomme tekster i et farverigt sprog – om knasterne i livet – personligt og samfundsmæssigt.

 

Sammen med et hold dygtige musikkere er det lykkes at lave et album med helt sin egen lyd og udtryk. Forskellige menneskers bud på en genre betegnelse lyder på ”Nordisk country/americana og visetradition men umiskendeligt dansk tonesprog, der trækker tråde tilbage fra Skousen & Ingemann, Benny Holst, Erik Grip…. Op til Folkeklubben”  

 

Det er lykkedes at samle de fleste af de medvirkende musikere fra albummet og der er lagt op til en forrygende musikalsk, underholdende og velspillet Release Koncert med Allan Folmer & M&M Orkesteret.

 

Allan Folmer: Guitar & vokal

Jan Schønemann: Dobro & guitar

Jens Søgaard: Violin & mandolin

Kasper O`donell: Trommer & perc.

Niels Dalgaard:5. Strings båndløs bas

Svend Seegert: Klaver

 

Alling Beboerhus Lørdag d. 28. oktober. Kl. 21. Dørene åbnes kl. 20. Fri fadøl mellem kl. 20-21 Entre 100 kr. i døren el. bestil/betal MobilPay 26136071

Arrangør: Alling Beboerforening/hus

Se plakat her