Alling Beboerhus byder traditionen tro indenfor til kunst kultur og hygge i Alling Kunstcafe, i perioden 9.-17. juli.

 

Se plakat og folder her.

 

Cafeen kan besøges dagligt i tidsrummet kl. 14-17 samt 20-22.30.

 

I år kan du bla. møde kunstneren Josette Siig Gaardsvig fra Gl. Rye.

Josette er et natur talent, født med en pensel i hånden. Hun er autodidakt maler.

De første 20 år af sit virke helligede hun sig det naturalistiske, siden 1992 har hun også kombineret det med det abstrakte, de abstrakte værker opstår i en slags cobra arbejdsproces hvor det er intuitionen der råder.

 

Birthe Højlund Silkeborg.

Birthe er uddannet på Danmarks designerskole og har desuden modtaget undervisning på Aarhus kunstakademi.

Birthe går to veje med sin kunst, det figurative der tager udgangspunkt i naturen omkring os og børn og deres voksne og det nonfigurative hvor hun tager afsæt i fantasi og humor.

 

Ulla kragelund ligeledes silkeborg.

Ulla sprang ud som kunstner i 1999. Billederne er abstrakte og figurative, inspireret af mennesker og naturen, motiver og farver opbygges undervejs i arbejdsprocessen, vejen kan være både kort og lang her er ingen deadline og intet forudbestemt.

 

Lars Foged Silkeborg.

Lars arbejder med skulptur, fra skrot til flot. Lars er uddannet smed, men når han kaster sig ud i sit kreative virke foretrækker han at arbejde med træ gerne container skrot, genbrugs tanken ligger ham nær og nå`ja så gør det vel ikke noget at han skæver til Robert Jacobsen, den gamle ”ironman”.

 

Så er der gensyn med Birthe Nissen maleri, Kenneth Vex skulptur, og blandt kunsthåndværkerne finder vi Peter Holst, Jette Hey, Anette Frøkær samt Conny Rytter.

Ta´ en god ven med til en god oplevelse i kunstcafeen, og børn vil elske at lege i vores fredelige park, nu med høns.