ku 18 Tage Størup7.-15. juli. Alle dage fra 14.00 -17.00 og senere 20.00 – 22.00 ?

Kunstudstilling og Cafe i Alling Beboerhus.

se folder her  

Alling Kunstcafe! Alling Kunstcafe tager hul på et nyt kvart århundrede, og inviterer til en eventyrlig og eksplosiv oplevelse med nogle af egnens meget kompetente kunstnere, du kan møde multikunstneren og maleren

Lars Ringgård fra Vrads. Lars er bla. Kendt for talrige udsmykningsopgaver, hans kunstneriske univers er fabulerende, og i stærke farver der ofte leder tankerne i retning af det mytologiske.

Tage Størup Silkeborg arbejder med skulptur! Han lader sig ligeledes inspirere af det mytiske. Hans skulpturer hvor han kombinerer sine keramiske arbejder med moseeg eller drivtømmer har ofte relation til Odin & Thor.

Alice Karup Kops Lystrup, har fået kunsten ind med modermælken, hun arbejder med forskellige temaer der kan have et humoristisk indhold, samt naturbilleder der ofte har et kamufleret budskab.

Maryam Safa, har Iransk oprindelse. Hun er maler og børnebogs illustrator. Med hendes fine streg og stemnings billeder leder hun tankerne hen på svævende minder om vores barnetro og det evige drømmeland.

Jørgen Hermann Bryrup, arbejder med Stilhedens Landskaber, hvor han mikser det figurative ind i abstrakte ekspressive farveudladninger.

Katrine Lyck Silkeborg er pt. På uddannelse på kunstakademiet i Amsterdam. Hun bidrager med sine drømmebilleder. Katrine er en ung debuterende kunstner med et stort potentiale.

Nils Risgaard Alling. Foto kunstner, Nils bringer dig tæt på den fantastiske virkelighed, med en række natur perler fra egnen! Der bliver meget nyt til beskueren.   Så vil der være gensyn med Birthe Nissen maleri og Kenneth Vex skulptur, og ligeledes gensyn i Kramboden hvor kunsthåndværkerne Vibeke Gøtzsche, Anette Frøkær, Jette Hey, Conny Rytter og Peter Holst, kommer med overraskelser der kan købes i cafeen.

Kunst cafeen afholdes fra 7 – 15. juli, dagligt fra 14 -17 og 20 -22.   Der er fernisering lørdag d. 7. juli kl. 14.15, hvor cafeen byder på en lille forfriskning. Entréen er gratis og kaffen er til at betale. På gensyn i Alling!