Fra lørdag den 5. juli til og med søndag den 13. juli løber Allings Kunstcafe endnu engang af stablen.

all helplak

I de hyggelige omgivelser i og omkring Alling Beboerhus præsenteres i år værker af så mange forskellige kunstnere, at det spænder helt fra Anna Klint Sørensen til helt nye og forholdsvis uprøvede udstillere.

Endnu et kaleidioskop af mange indtryk venter gæsterne.

Se folder med deltagere her. og bagside her

 

En yndig og frydefuld sommertid byder blandt andet på Kunst Cafe i Alling. Alling Beboerforening inviterer til fernisering lørdag d. 5. juli kl. 14.00, hvor vi byder på spændende kunst og kold hvidvin, i alt 15 kunstnere/ kunsthåndværkere er inviteret med på udstillingen.
På plakaten får vi et gensyn med Martin Egert, der med sin super realisme bidrager med  fotografisk lignende billeder der både behager og forarger. Martin lader sig inspirere af naturen, hvor landskabet understreges af det klare lys.
Fra Risskov får vi besøg af Per Kjeld der arbejder både figurativt og abstrakt, skulle der være en ansats til en stil, må det være at han, selv om han vil være abstrakt, som oftest alligevel ender i den figurative ende af skalaen.
Anna Klint Sørensen kommer til Alling! Det er lykkedes os at låne 20 af Anna Klint Sørensens billeder af Ry Kunstforening, så nu får du chancen for at se nogle af kunstnerens sjældne værker, enkelte har ikke tidligere været udstillet. Der er tale om oliekridt, tegning og akvarel af den lokale mester, enkelte af værkerne er til salg, så der er mulighed for et spændende kunst køb.
Tina Kruse er en ung kunstnerspire fra Esbjerg, Tina lader farverne springe frem, farver er et vigtigt element i mine billeder, beskueren skal ikke tænke over den dybere mening, men glæde sig over farver og motiv.
Majbrit Kuningas fra Alling er ligeledes debuterede kunstner, Majbrit præsenterer en række fabeldyr i tegning og tusch “jeg tegner mig gennem den mørke vinter, og nu skal det frem i lyset” siger Majbrit.
Erik Sandager deltager med pop art, en række collage agtige retro billeder i et stærkt blankt udtryk.
Birthe Nissen leverer i år en række spændende billeder fra skov og strand, dyre motiver får, høns og grise, som hun tidligere har gjort sig bemærket med.

Jens Rømer skulptør har slæbt mindst 7 tons granit til landsbyen, biler, pupper og andre finurlige skulpturer. Jens er multi kunstner, sidst i halvfemserne kastede had sig over granitten, “det er blevet en passion og jeg kan ikke lade være”.
Kenneth Vex deltager med en række farverige skulpturer i træ og sten.
Årets kunsthåndværkere!
Ny i Alling er i år er Jette Hey fra Silkeborg, Jette laver tusind ting i papir, samt stearinlys.
Peter Holst fra Alling, har vidst nok set lyset, i hvert fald kommer han med nogle fantasifulde lamper.
Kate Spangsberg, der tidligere har deltaget i cafeen kommer tilbage med sine elegante smykker.
Trine Kirk kommer med sine fine feminine smykker. Birthe Høgsberg er ligeledes ferm til smykker og fantasifulde ting og sager. Endelig har Majbritt Holm lovet at overraske med sine varierede påfund af gaveartikler og pileflet. Majbritt er en kreativ kvinde der formår at få alting ud af ingenting.

 

Alling Kunstcafe afvikles i år fra 5. -13. juli daglig åbent fra 14-17  & 20-22.30.

Kenneth Vex