Fredag d. 7.oktober 2016 kl. 21.oo. Husk kontanter!! Vi kan ikke modtage kort!

 Forsalg: Ry Mc-Udstyr Brunhøjvej 4 Ry / Entre 180- kr.

 

TONY VEGA er født i Chicago, men opvokset i Houston Texas, hvor han for alvor besluttede sig for at vie sit liv til at spille bluesguitar, efter at have mødt selveste Albert Collins i en guitarforretning.    I 1997 stod han for første gang i front for sit eget Tony Vega Band, der allerede fra start har været kendetegnet ved en mesterlig levering af ‘Red hot bone shaking blues”. Et autentisk udtryk der har bragt ham adskillige ’Houston Press Blues Awards”:  ‘2008 – Best Guitarist’ / ‘2007 – Best Male Vocalist’ / ‘2004 – Best Blues’ / ‘2002 –  ….men største award af alle, da selveset Mr. ZZ –  Billy Gibbons – udtalte:  “..Tony Vega is a MONSTER.!”

  KAI STRAUSS er ikke opvokset I Texas, men er fra Osnabrück i Tyskland. Men lytter man til hans guitarspil, vil man forledes til at tro han var fuldblods Texaner. Kai Strauss er blandt mange betragtet som en af Europas mest autentiske indenfor den Texanske ”no bullshit stil” man kender fra mestre som Jimmie Vaughan,  Anson Funderburgh, og en tidlig Ronnie Earl m.fl. Af samme grund var det også en svært begejstret Tony Vega der uden tøven sagde ”OH YEAH! Man, are you kiddin’ me. I have been following Kai for years, and would LOVE to play with him.”

Og igen er det intet mindre end dansk backing af den bundsolide og uopslidelige Groove Blues-tandem;   HENRIK POULSEN på bas, og MADS ’TINY’ ANDERSEN på trommer.

Se flyer her