Fantastisk koncert med Dana Fuchs             Fotos: Zita Hubback

Dana Fuchs koncert
Endnu et brag af en koncert, med en fantastisk medrivende sangerinde, med dybe rødder i Rock og Blues. En nutidens udgave af legendariske Janis Joplin, og intens og heftig i egne numre og formidabel i en klassiker som Helter Skelter. Glæd Jer. Hun kommer til Danmark igen og kan opleves på Skanderborg festival!

Vi gengiver også lige pressematerialet om den spændende kunstner

The Bluesdepartment proudly presents:

Dana Fuchs Band


Alling Beboerhus danner igen rammen om en forrygende koncert, denne gang med Dana Fuchs Band. Dana Fuchs der oprindelig stammer fra Florida voksede op, som den yngste, i en musikalsk søskendeflok på seks.  Hun startede som 12 årig, som så mange andre store Bluessangerinder, med at synge i det lokale Gospelkor og udviklede sig hurtigt til en sangerinde med rå energi og masser af power. Som Teenager var forældrenes pladesamlinger og tiden som sangerinde i brødrenes Garagebands med til at forme de første år af hendes karriere. Som 19 årig rejste Dana Fuchs til New York, alene og uden en krone på lommen. Hårdt arbejde og tusindvis af spillejobs i de fattiges kvarterer førte hende videre til de mere etablerede klubscener på den anden side af floden. Her mødte hun Guitarristen Jon Diamond der tidligere har arbejdet sammen med Joan Osborne og Debbie Davis. De dannede sammen Dana Fuchs Band og fik en lynkarriere, og delte nu scenen og plakatsøjlen med navne som Little Feat og Marianne Faithfull. Musikken var rå og hårdtslående Blues og Rock musik.


Dana Fuchs har udover musikken også flirtet med filmroller. Bl.a. i filmen Across the univers og hun har lavet TV shows med rollen som Janis Joplin, med så stor succes at anmelderne har rost hende til skyerne for hendes energiske sceneshows og performance.


Samarbejdet mellem Dana Fuchs og Jon Diamond har med tiden udviklet sig til et fast makkerpar der laver deres eget materiale. Hovedparten af teksterne er historier hentet fra deres eget liv. Stærkt personlige fortællinger om et liv med stoffer, sprut og familietragedier. Musikken er stadigvæk en solid blanding af gedigen Rock og Blues, af den fede slags, tydeligt inspireret af 60’erenes musikstil, med stærke aner til Bands som Led Zeppelin, Rolling Stones, og Janis Joplin.


Alling Beboerhus

Lørdag d. 5. marts kl. 21.oo

Forsalg:  Ry Konfekture & Vinhandel, Klostervej Ry. Entre’