grarup allAlling Beboerhus

Lørdag d. 7. dec. 2019. kl. 21.oo

 

Forsalg: Ry Mc-Udstyr Brunhøjvej 4 Ry.  Entre` 180.-kr.

Med Årets Live pris 2019, i kategorien DMA Blues, cementerede Garup Allstars sin position som et af Danmarks absolut bedste live-bands, også udenfor blues-genren. Et foreløbigt højdepunkt for orkestret, som vader i superlativer og fantastiske anmeldelser.

 

Grarup Allstars er netop et “rigtigt” live-band. Et band der lader sig føre af musikken, hinanden og stemningen hos publikum, fremfor alt for mange pre-aftalte ting. For derved at nå dybere og højere musikalsk på stedet, på aftenen.

 

For med orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Poul Krebs og Peter Sommer, Danmarks soulsax nr. 1 Niels Mathiasen fra Gnags og Poul Krebs, Johnny Madsens bundsolidt svingende bassist Niels Nello Mogensen, super-ekvilibristen Uffe Steen på guitar, Esben Bach’s virtuose trommespil, og ikke mindst landets måske bedste soul/blues sangerinde Margrete Grarups enestående vokal, kan det kun blive en speciel aften!

 

Glæd dig til blues, Jazz og Soul i absolut topklasse, når dette forrygende All Star Band fyrer den af i Alling Beboerhus.