Henrik Strube & Pete Repete

Hjem/Arrangementer, index-top, Seneste nyt/Henrik Strube & Pete Repete

Henrik Strube & Pete Repete

 

Alling Beboerhus. Lørdag 30. september. Kl. 21.00. Dørene åbner kl. 20.- Billetpris 150,-

Strube

HENRIK STRUBE

– live med Pete Repete 2017.

Henrik Strube har været en markant frontfigur på den danske musikscene i over 40 år. Fra ungdomstiden som rockguitarist i Røde Mor til en solokarriere som sanger, guitarist og sangskriver med sit eget Henrik Strube Band – et af tidens store navne.

Alle kender hittet Hold om Mig, som fik en kæmpe succes, også i Sverige, hvor vennen Björn Afzelius gjorde sangen til et hit. Den spilles stadig dagligt på radiostationerne.  Kærlighedssangen med håbet om at holde fast i – hvor godt, det ku´bli er næsten mere aktuel i dag, end da den blev indspillet og har en plads i manges hjerter.

Sangen En tid, et sted, et Menneske, som Henrik Strube sidste år indspillede i duet med sin gamle ven Mikael Wiehe, er blevet et hit ved de mange koncerter landet over.

Gennem de seneste par år er Henrik Strube vendt tilbage til liveoptræden ved en lang række intimkoncerter sammen med Pete Repete som er en af landets fineste keyboardspillere (Malurt, Sanne Salomonsen, Michael Falch, Big Fat Snake m.fl.) Venskabet går helt tilbage til da Repete medvirkede på den originale indspilning af Hold om Mig i 1983.

”Vi spiller fra Gedser til Skagen og har de dejligste oplevelser sammen med et lydhørt publikum” fortæller Henrik Strube.

Det handler om at opleve tid og sted forsvinde i den levende musik, i teksterne og stemmen og overgive sig til Henrik Strubes timing, underspillede humor, ordbilleder og absurde situationer i historierne fra det virkelige liv.

Der bliver grinet godt igennem og sangene vækker følelser, eftertænksomhed og blanke øjne.

Henvendelse til Runa, 29 89 13 76, runaolesen@hotmail.com

Reservering via sms eller mail – Køb af adgang via mobilepay (ovenstående nummer) – eller kontant ved døren.

Arrangør: Alling Beboerforening

By |2017-09-02T23:55:06+01:00august 25, 2017|Arrangementer, index-top, Seneste nyt|Kommentarer lukket til Henrik Strube & Pete Repete

Om forfatteren:

Go to Top