Lørdag den 12 Februar 2022 kl 14.00

The Bluesdepartment proudly presents:

Traveling Blues Nights

 

TRAVELING BLUES NIGHTS med TIM LOTHAR, JESPER THEIS & THE MOJO (Ungarn)

Alling Beboerhus åbner dørene lørdag eftermiddag til en koncert ud over det sædvanlige. The Mojo fra Ungarn kommer forbi, og det er lykkedes Alling Bluesdepartment at få dette fremragende band “Traveling Blues Nights ” til at give en opvisning i hvordan musikalsk magi kan opstå.”

Når alt går op i en højere enhed i en sådan grad, at det sågar overrasker musikerne, føler man som publikum, at man er nærmest urimeligt heldig at være netop på dét sted, på dét tidspunkt.
Sådan er koncertoplevelsen når Tim Lothar trækker på sine kontakter fra rejser rundt på de europæiske bluesscener og inviterer udenlandske musikere til at komme og lege med.

HISTORIEN:
I sommeren 2012 blev Lothar inviteret til at optræde på en festival i Ungarn.
Den legendariske ungarske mundharpevirtuos, Tamás Szabo, spurgte om han måtte spille med.
Det blev begyndelsen på et dansk-ungarsk samarbejde med Szabo’s band, ”The Mojo”. De følgende år havde de succesfulde turneer i Ungarn, og live-albummet “Traveling Blues Nights” blev til.

I foråret 2018 var projektet Traveling Blues Nights for første gang på turne i Danmark, og efter koncerter med stående bifald fra publikum blev endnu en tour arrangeret samme efterår.

Alling Beboerhus

Lørdag d. 12. februar 2022 kl. 14.00

  Forsalg:   Ry Mc-Udstyr,    Brunhøjvej 4  Ry.      Entre` 200.-kr.

 

 

 Døren åbnes kl. 13.30     arr. The Bluesdepartment. –  Alling Beboerforening.  –   www.alling-by.dk