Onsdag den 3. september kl. 20.00.  Alling Beboerhus er endnu engang vært for en helt speciel koncert.

Forsalget starter 6 august i Boghandlen.

Trille Band har spillet nogle fornemme koncerter, hvor tilhørerne;  både unge og ældre har nydt et forrygende genhør.

Trille var gennem 70erne og 80erne en af de mest markante og elskede sangere og sangskrivere. Hendes lyrik gik lige i hjertet på en hel generation med hendes usentimentale tilgang til de store følelser, hendes hverdagsskildringer og hendes markante politiske holdninger.

Hun turnerede i hele Norden og hendes livekoncerter var altid velbesøgte. Ikke kun pga. de gode sange, men også fordi hun havde samlet et helt unikt band omring sig. Et band, som leverede musik i verdensklasse og som altid var i højt humør. Bandet har ikke været samlet siden 1988, hvor Trille holdt op med at optræde, men det er, i forbindelse med den udstilling, der er om Trille på Arbejdermuseet, lykkedes at samle bandet igen. Så for første gang i 26 år står Ole Fick, Øyvind Ougaard og Hugo Rasmussen på scenen sammen for at spille Trilles musik.

Trille optræder ikke selv længere, hun har det godt og har gang i en masse andre aktiviteter, men hun har givet skuespilleren Mette Marckmann lov til at fortolke hendes sange. Det bliver en koncert ‘næsten’ som før. Med et righoldigt repertoire af Trilles bedste sange. En koncert hvor man kan få lov til at synge med, at mindes og glædes over noget musik, der bliver spillet alt for sjældent.

Man kan roligt glæde sig til en aften med Trilles sange og et band og en sangerinde, der kan fortolke, så minderne pibler frem.

Se flyer her