Torsdag 23. februar 19.30 Alling Beboerhus. Nye krav tvinger os til nyvurdere vandværkets eksistens!

Bestyrelsen arbejder på at løse problemet uden at det kommer til at gå for meget ud over den enkelte interessent, og det åbner tre muligheder:

Enten fortsætter vi som selvstændige og deler en grundvandssikring på millioner mellem de i alt 111 interessenter, eller vi får en aftale med Ry vandværk om at sælge deres vand (byportaftale) der vil koste 40 % af deres normale tilslutningsafgift plus at vi selv skal trække forbindelser til forsyningen. Eller som sidste mulighed; vi fusionerer, lader os opkøbe af Ry? Vandværkets ledningsnet har faktisk en værdi, så selv om vi ved sidste løsning alle skal betale ny tilslutningsafgift til Ry kan vi lade værdien og vores opsparede midler indgå som en del af forhandlingen.

Yderligere information rundsendes om få dage.

Mød talstærkt op. Sagen er alvorlig! Vi taler om udgifter for den enkelte på op til 60.000 kr. eller udgifter minimeret til nogle få tusinde kroner.

Vi venter stort fremmøde, så for en gangs skyld ville det være praktisk hvis vi fik lidt forhånds-tilmelding. Meld tilbage på jeppe_ry@pc.dk senest et par dage før. Vi smører lidt håndmadder som sædvanlig.