Loppemarked

Søndag den 3. juni fra 10 – 16 kan du møde utallige lopper af forskellig observans, når Alling-boerne og deres venner har ryddet op i gemmerne. Der bliver linet op i parken , og i tilfælde af dårligt vejr trækker vi ind i Beboerhuset. Salg af kaffe, te, frugtsmoothies, kage, øl og vand

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

LaCroix – Coryell.

Alling Beboerhus lørdag 7. april. kl. 21.00. Dørene åbner kl. 20.00. Forsalg 150 kr. hos Ry MC-udstyr, Brunhøjvej, Ry.

 

The Blues Duo That Packs A Punch

“(Coryell is) one promising new hound” –  Rolling Stone Magazine

“(With) a voice like a suede jacket trimmed with lace and rhinestones…LaCroix masters the art of connecting with the audience.”  - The Daily Star

 Det er svært at oversætte de amerikanske anmeldelser så det lyder rigtigt på dansk, men det går lige ind.

 Dana Lacroix, lille og spinkel med en stemme der fylder det hele og Muriel Coryell, der er en af de absolut kommende stjerner på den amerikanske blueshimmel.

 Parret har en totalt tætpakket turne i Danmark, men Dana Lacroix har direkte bedt om at komme til Alling igen. Hun var her for nogle år siden med sit eget folk-repertoire, og hun ville så gerne tilbage til “Hobbit-town”.

 

Læs flyeren her.

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Generalforsamling 2018

Alling Beboerhus/Beboerforening  mandag 19. marts kl. 19.00.

Ordinær generalforsamling i beboerforeningen. Se dagsorden her.

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Trafikken i din Landsby!

Torsdag 1. marts kl. 19.00 Alling Beboerhus. Ringvej 18a.

Mødet hvor du får direkte mulighed for at snakke med medarbejderne der planlægger trafikforbedringer overalt i kommunen. Du får et indblik i hvordan de arbejder og hvilke prioriteringer de gør, og samtidig bænker vi dem sammen med jer ved kaffebordet, så I har alle muligheder for at få en god snak. De er normalt meget lydhøre og bruger alle de input de får i deres fremtidige prioriteringer..

Læs indbydelse her.

Tilmelding senest mandag den 26. februar. se indbydelse.

 

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Alling-Tørring Vandværk. Generalforsamling

Tirsdag 27. februar kl. 19.30 Alling Beboerhus

Læs dagsorden og beretning her.

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Big Creek Slim.

Alling Beboerhus 9. marts kl. 21.00.

Big Creek Slim – Et kraftværk når det gælder Blues!!!

 

Se flyer her

 

Big Creek Slim, alias Marc Rune, er en vaskeægte Blues Hobo og har boet og rakket rundet i Louisiana, Mississippi, Arkansas, Alabama og Tennessee i flere år.

I løbet af de sidste ti år har han udviklet sin egen stil, der har dybe rødder i den sorte blues. Han bor nu i Brasilien hvor han fortsat spiller blues på fuld tid i klubber og på gaden.

 

Hør hans mørke dundrende stemme, der placerer sig et sted mellem Muddy Waters’ dybe, men varme vokal og Howlin’ Wolfs raspende gravrøst.

Læg hertil indfølt, råt og udtryksfuldt guitarspil og der tegner sig et billede af en de mest interessante nulevende bluesartister, som spiller autentisk delta blues og tidlig Chicago Blues på niveau med de gamle blues legender.

Alling Beboerhus er stolt af at kunne præsentere Big Creek Slim der har en stemme og feeling’ uden lige, det går rent ind – er råt og nærværende – han tryllebinder sit publikum!

 

Big Creek Slim Vokal/guitar, Peter Nande Mundharpe, Henrik Poulsen bas, Asmus Jensen Trommer.

Alling Beboerhus

Fredag d. 9. marts 2018 kl. 21.oo

Forsalg: Ry MC – Udstyr.   Brunhøjvej 4 Ry.     Entre` 180.-kr.

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Vinyl i lange baner!

Plademesse. 20. Januar kl. 10-16.00

Nyt spændende tiltag. Mange af os ligger jo inde med gammel vinyl, men måske skulle man supplere? 10 udstillere mindst og hyggelig snak og bytten og en handel i ny og næ.

Se opslag her

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Fastelavn og fællesspisning sammen med Tørring.

Lørdag den 3. februar. Kl. 14 – 16 og fællesspisning om aftenen fra 17.30

Årets hyggelige begivenhed i samvær med mange familier fra Tørring. Huset plejer at være fuldt.

 

Se indbydelse her

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

The Pocket Players

Lørdag den 27. januar 2018 kl. 21.oo

Forsalg: Ry MC – Udstyr.   Brunhøjvej 4 Ry.     Entre` 180.-kr.

The Bluesdepartment proudly presents:

 

The Pocket Players

 

 

 

The Pocket Players blev dannet I 2013 af fire energiske gutter, fra det Århusianske Bluesmiljø

Bandets absolutte omdrejningspunkt og hjørnesten er Ole Bech, som med en sjælden set energi og indlevelse synger og spiller “The Blues”.   Meget råt, aldeles ærligt og utrolig smukt.

 

Derudover består The Pocket Players af Palle Hjort (Savage Rose) på orgel,

Søren Poulsen (Peter Sommer) på trommer og Henrik Poulsen (Johnny Madsen) på bas.

 

Det at være en “pocket player” eller “playing in the pocket” er et udtryk som stammer fra bluesmiljøet i sydstaterne, i USA. Når et Band er “in the pocket” betyder det, at alle ånder sammen og spiller en solid Blues bygget på et stærkt fundament af sikre grooves. –  Og det er præcis den opskrift The Pocket Players benytter sig af.  – Og det med en træfsikkerhed ud over det sædvanlige.

The Pocket Players er et orkester, der spiller blues, helt uden nogen form for regler. Rent og uforfalsket. Bandet har en forrygende energi og smittende humor og får virkelig trykket deres musik langt ud over scenekanten, –  saftig og rå, – Absolut dansevenlig og svedigt.

The Pocket Players har udgivet 2 cd’er (Acid Blue Horizon 2013 og Throw Your Dog a Bone 2016),

Alling Beboerhus

Download flyer her

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Julemarked i Alling

Kunsthåndværk og julecafé i Alling 2017

 

Der bliver alligevel flere stjernestunder på julemarkedet i Alling

 

Se plakat her

 

”Man har et standpunkt til man tager et nyt” ….eller i hvert fald til man har fået så meget hjælp og utallige opfordringer, til at man tager sine beslutning til efterretning. Familien Bille meddelte i 2016 at det var sidste gang der var julemarked i Alling. Efter en rigtig dejlig weekend med masser af gæster, der gav udtryk for at julen kun kunne begynde i Alling og med Anette Kille som hyggespreder og køkkenbestyrer kunne de dog alle mærke, at denne beslutning ikke var den rigtige.

Derfor er der igen i år i weekenden den 24. – 26. nov. åben i deres private hjem med rigtig gode muligheder for at købe den første julegave eller bare finde en stjernestund inden juletravlheden for alvor tager fat.

Og lige netop i år vil de værne særligt om stjernerne. Som noget nyt har rigtig mange af udstillerne lavet en unik stjerne med udgangspunkt i deres eget håndværk. Disse stjerner er doneret og ligger udstillet ved indgangen. Gæsterne har hele weekenden mulighed for at byde på stjernerne og pengene vil ubeskåret gå til SOS børnebyerne, så de også får del i julens glæder og stjernestunder.

”Til alle jer der kommer forbi lover vi til gengæld oplevelser for alle sanser”, bekræfter Per Bille. Der vil dufte af hvid gløgg og hjemmelavede vafler. Fredag aften spiller ” Nordic Christmas Quartet” om lyset i mørket, håndspillet musik med stemmer, der væver sig sammen med guitar, kontrabas, trommer og andet godt. Sidst men ikke mindst vil de 30 udstillere glæde både øjet, ganen og måske sjælen.

Traditionen tro er der altid gode gamle kendinge, der i årets løb har afprøvet og udviklet nye ideer sammen med helt nye udstillere som skaber forandringer og overraskelser. Blandt de nye kan nævnes blandt andet ”Kjærsgård kød” som kommer med smagsprøver på deres hjemmelavede julespecialiteter, Tom fra Respons, der laver smukt brugskunst og kunsthåndværk af genbrugsmaterialer og Anni Gamborg med søde og hjertevarme julegruk.

Det er vores mål, at rigtig mange hårdværk bliver repræsenteret, fortæller parret. Derfor kan man møde lige fra smykkesmed og pilefletter til bolsjemager og strikkedesigner samt mange – mange flere. Fælles for dem alle er dog, at de har en passion og en kærlighed for lige netop deres håndværk. ”Jeg er selv ud af en stor søskendeflok og i år deltager vi med hele 4 repræsentanter” fortæller Anne med et tilfreds glimt i øjet. Henrik kommer med sin trædrejebænk, Peter med hans ” tossede lamper”, Frida med dekoration og julebinderier og jeg selv med de engle der i det forgangne år ikke kunne holde sig væk….. og som har så store bryster, af selv en mand kan komme til at holde af et julemarked….

Sted:                 Anne og Pers Bolig – Tulstrupvej 3a, Alling, 8680 Ry Tidspunkt:       Den 24.- 26. november 2017                          Fredag: 19.00 – 22.00   Lørdag: 10.00 – 17.30   Søndag: 10.00 – 17.00

Udstillere:

Line Gottfred Petersen   ·   Bjarne Svenningsen  ·   Birgitte Winberg   ·   Tine Rasmussen   ·   Peter Holst  ·  Kandis   ·      Mille Dalgaard   ·   Marie Grønborg Jakobsen  ·   Hanne Bols   ·  Anni Gamborg    ·   Tom Andresen  ·   Henrik Holst    ·    Brødrene Bille  ·  Line Kristine Jensen  ·    Fotograf Per Bille   ·   Lotte Holm  ·   Lone Ejg   ·  Berith Nygaard Jensen   ·     Mette Juel  ·  Elsebeth Banke   ·   Lene Marie Rose   ·  Svea Bäckström  Jacob Heilskov Nielsen  ·  Anette  Killie   ·    Jakob Germundsson  ·   Hanne Nygaard Thomsen   ·  Anne Bille   ·   Kjærsgaard Kød  ·  Chola  ·  Frida  Bäckström

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra