Vandværket generalforsamling

Onsdag den 27. februar kl. 19.30 i Alling Beboerhus. Dagsorden ifølge vedtægterne. Se nedenstående.

 

Generalforsamling 2019

onsdag d. 27 februar kl. 19.30 i Alling Beboerhus

Dagsorden

 1. Valg af dirigent og stemmetællere

 2.  Bestyrelsens beretning

 3. Godkendelse af beretning.

 4. Gennemgang og godkendelse af regnskab for 2018

 5. Gennemgang og godkendelse af budget for 2019

 6. Valg af formand. På valg er Leo Jensen (modtager ikke genvalg)

 7. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer fra Alling.

På valg er: Hans Erik Jepsen (Jeppe) modtager ikke genvalg

Bendt Svendsen

Per Rasmussen

 1.       Valg af suppleant til bestyrelsen fra Alling                                                                                                                                           På valg er: Lars Peter Holst

 2.  Valg af revisor og revisorsuppleant fra Tørring

På valg er: Palle Sørensen

Klaus S. Petersen (suppleant)

 1.  Behandling af indkomne forslag

 2. Eventuelt

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Fastelavnsfest sammen med Tørring

Søndag den 3.  kl. 14.30. Læs mere i den vedhæftede fil.

Se Her

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Drømmen om forår!

 Kort havekursus i januar og februar i Alling Beboerhus.

 

Vi sad nogle stykker og kom til at tænke på, at mange af os; i hvert fald her i Alling, jo i grunden var glade amatører når vi kastede os ud i økologisk have og drivhuse. Selvfølgelig har vi bøger stående om både det ene og det andet, men selv om meget lykkes for os og vi glæder os over det år for år, så er der også noget der går helt i udu?

 

 Så det kunne være spændende at få noget mere indsigt i det, og komme til at snakke med nogle fagfolk om det. Vi har selv et par stykker lige om hjørnet, men de havde ikke sådan lige et program klar, så Hanne begyndte at søge bredere, og fandt frem til mange fagfolk der var interessante.
Derfor allierede vi os med Ry Aftenskole om at holde et kursus herude hos os bestående af disse tre aftener: Også fordi vi mente at emnet må have meget bredere interesse.

 

 Mandag den 28/1 kl 19 – 22 : Økologisk landmand og tidligere landbrugsskolelærer, nu med Kunde til bonde virksomhed i Laven, Bernd Nissen, kommer med gode ideer og stor erfaring til, hvordan man kan gribe grøntsagsdyrkningen an i parcelhushaven. Han vil medbringe udvalgte frø og jord i potter til demonstration af forspiring.

 

 Mandag den 4/2 kl 19 – 22: Gartner og ansvarlig for væksthusene i Økologiens have i Odder, Hanne Næsborg Hansen, vil fortælle om dyrkning og pasning af forskellige drivhus sorter som peber, tomater, chili, agurker, vin m.m.

 

 Mandag den 18/2 kl 19 – 22: Gartner Villy Mougaard fra Blomstergården i Tjele vil fortælle om dyrkning af frugt i haven. Hvordan man planter og passer træer og buske, forebygger sygdomme, beskæring, lagring m.m. Villy har stor erfaring med æblesorter.

 Alle aftener vil der også være plads til gensidig udveksling af erfaringer alt imens der serveres kaffe/te og kage. Tilmelding sker direkte til Ry Aftenskole

www.ryaftenskole.dk

 

 

Udgivet i Arrangementer, index-top | Kommentarer slået fra

Udsigten nedenfor Bryggebjerg

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERALørdag den 10. november 2018. Mortensaften kom der rigtigt skred i bestræbelserne for at få blotlagt den efterhånden totalt tilgroede udsigt fra Udsigtspunktet neden for Bryggebjerg. Kom selv og se! Man bliver altid bjergtaget når man træder ud af skovbrynet ved bænken og får dette kig!!

Læs mere om historien på denne side

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Julefrokost

Lørdag den 24. november kl. 18.30

Årets kulinariske oplevelse. Alle medbringer hver deres ret til det fælles bord. Man risikerer at få egnsretter der rækker helt fra det inderste af Schweiz til Hollandske specialiteter eller Egnsretter fra Thy eller det indre Nørrebro.

Kom og mød naboerne til en af årets hyggeligste begivenheder. Alle morsomme indslag honoreres straks fra publikum og baren.

Huset lægger brød og smørelse til og køber snaps, samt forsyner med Jeppes hjemmestegte sild i Lage. Leif fabler om cognac!

Bare for at styre det lidt, så meld lige tilbage  på Jeppes mail. Der var et år, hvor vi sad med 5 hold forskellige frikadeller!!!

jeppe_ry@pc.dk

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Bob and the Greyhounds

Lørdag den 17.  november kl. 20.00.

Så får vi endnu engang lov til at komme til gratis koncert med de dygtige amatører der er dannet omkring SFO-en på Mølleskolen. Altid en fornøjelse og baren er åben.

Bobiår

 

Spiller i

Alling Beboerhus

Lørdag den 17. November 2018 kl. 20.

Gratis adgang.

 

Bob & The Greyhounds er et hyggeorkester dannet omkring de ansatte på

SFO Mølleskolen. Senere udvidet med en pianist og et par guitarer.

 

Drikkevarer kan købes i baren.

 

 

Bob     Peter    Rene     Frank     Leif R.     Leif H.     Henning

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

CHRISTENSEN og KANNE

Folk-aften. Fredag den 2. november kl. 21.oo til ca. 23.00. Dørene åbner kl. 20.00. Entre 150 kr. Forsalg Ry MC-udstyr, Brunhøjvej 4, Ry

CHRISTENSEN & KANNE

FOLKBAND

Ole Holst · Jens Christensen · Axel Kanne · Ole Pettersson

 

Viser, visepop, folkemusik ‐ kald det hvad du vil.

Glæden ved livet, og det til tider hævede øjenbryn over det modsatte, er i fokus når

Christensen & Kanne FOLKBAND optræder med et repertoire bestående af primært danske sange fremfort af 4 herrer med en gennemsnitsalder på ca. 60 ar.

I C&K Folkband spilles derudover også enkelte sange fra Jens Christensens bagkatalog ‐

der rækker 40‐45 år tilbage til tiden hvor engelske, irske og amerikanske folkesange var

i fokus. Gruppen kan også give koncert med et helt engelsksproget program, så der falder nok nogle kendinge af.

En aften med Christensen & Kanne FOLKBAND byder således på lytteværdige viser og folkesange

‐ udsat for en bred vifte af akustiske strengeinstrumenter.

Det er en udmærket ide, at medbringe både ører, smil og smilerynker til en koncert med

Christensen & Kanne FOLKBAND.

Både Jens Christensen og Ole Petterson sidder stadig ind med legendariske Paddy Doyles i ny og næ, men ellers har alle musikerne været omkring både kendte danske og amerikanske bands gennem de sidste 30-40 år.

Med denne perle af et folkband sætter Alling Beboerhus endnu engang fokus på folkemusik! Det bliver spændende at se, om der stadig kan samles et godt publikum til denne genre… Og lykkes det, kan vi roligt love mere fra den kant.

Alling Beboerhus har faciliteterne til at gøre en folk-aften rigtig hyggelig, og vi ved jo, at vi kan samle blues-folk fra nær og fjern. Men der må også være et stort publikum til folk-genren, så vi håber på stort publikumstal.

læs mere om musikerne her.

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Ceilidh – Barn Dance

Lørdag den 6. oktober kl. 19.00 – 23.00.

Ceilidh – Barn Dance

Se plakat her

Engelsk folkemusik og -dans er munter og selskabelig underholdning. Alle, erfarne og uerfarne dansere, er velkommen til at komme og høre den livlige musik og prøve dansene når The English Country Dance Band igen gæster Alling Beboerhus lørdag 6. oktober!

Irsk og skotsk folkemusik og -dans, f.eks. Riverdance og dens keltiske rytmer, er velkendt i Danmark. Engelsk folkemusik og -dans, er det ikke noget stift og kedeligt noget i forhold til keltisk swing? Nej, slet ikke … bare spørg dem som har prøvet det!

Kort fortalt – engelsk folkedans er nært beslægtet med sine keltiske naboer men lægger mindre vægt på hurtighed og dansernes evner og mere vægt på det sociale samvær. Musikken er jo lidt langsommere end det skotske og det irske. Men musikkens munterhed er ikke til at tage fejl af! Ligesom den engelske Morris dance tradition, bliver man glad i krop og sjæl af at danse English Country Dance.

David Longworth fra Århus Ceilidh Club skriver: “The English Country Dance Band er rigtig dygtig til at calle ( instruere ) dansene. Det er vores erfaring, at de skaber en rigtig god, glad stemning, hvor man ikke behøver at være en erfaren folkedanser for at have det rigtig sjovt!

Jeg hyrede bandet første gang i 1990 hvor Jeremy Newton og Richard Armitage, to englændere bosatte i Danmark, udgjorde bandets kerne. De spillede med skiftende besætninger under navnet “Pilgrim Shoes”, og var ret aktive på den danske folkemusik scene indtil omkring årtusindskiftet.

Siden da har de vistnok optrådt hovedsageligt under navnet “The English Country Dance Band”, når de spiller til engelsk folkedans ceilidhs. Men Jeremy har også været ret aktiv i andre bands, f.eks. Reel de Quebec, der spiller fransk-canadisk musik til bal og fest, og Reel of Three og Reel of Two, der spiller amerikansk New England musik til traditionel square og contra dance”.

Til slut noget om ordene “Ceilidh” og “Barn Dance”. Begge betyder et folkedansbal. Traditionelt har man danset i laderne i de smukke engelske landsbyer, som man så tit ser i “Barnaby”. Derfor navnet Barn Dance fra ordet Barn, altså lade. Men nutildags bruger flere og flere det keltiske ord Ceilidh, fordi det er kendt i hele den engelsktalende verden. Takket være de mange Nordamerikanere og Australiere af keltisk afstamning, og the celtic revival der startede i 60’erne med bl.a. Dubliners og nåede sit foreløbige højdepunkt i Riverdance i 90’erne.

Århus Ceilidh Club bruger gerne begge ord for at afspejle vores interesse i både den keltiske og den engelske folkekultur, der trods deres forskelle også har mange ligheder. Så vi holder en Ceilidh i Alling fordi vi elsker det keltiske, og vi kalder det også en Barn Dance, fordi vi også holder af det engelske.

 

 

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Vinylmesse

Plademesse i Alling ved Ry.

Søndag d. 30/09-18

Åben 10:00-15:00

Over 20.000 LP´er både nye og gamle, der vil også kunne findes cd´er.

For anden gang gør vi det. Lad os få endnu en succes

#ELSKMUSIK

Arrangør. Alling Beboerhus i samarbejde med Martin Schrum-Svendsen og venner.

Mulighed for let mad og drikke i baren.

 

 

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra

Syreregn. Koncert

Koncert lørdag 22. september kl. 21.00. Dørene åbnes kl. 20.00.

Se flyer her

                 Boding, Møller & Kurdahl

”Syreregn har i mere end ti år spillet musik, og optrådt for alt mellem forvirrede teenagehippier til livstrætte mappedyr, fra Manhattan til Berlin, fra København til Thylejren, fra Zentropas julefrokost til Copenhagen Psych Festival, fra den støvede bæverding til livekoncert på tv-kanalen DK4. Med deres groovende, retroorienterede garage-bluesrock, sender de ung som gammel, høj som lav, mand som kvinde ud på musikalske rejser igennem tid og rum. Deres eksplosive og psykedeliske rock er bygget på et stærkt fundament af blues, og som man kender det fra netop bluesmusikken, emmer bandet af spilleglæde og improvisation. En aften i selskab med Syreregn er det vildeste flip, du aldrig har vidst, du altid har savnet.”

 

Alling Beboerhus

Lørdag d. 22. sep. 2018 kl. 21.00

   Entre: 150-kr.   Forsalg: Ry Mc-Udstyr Brunhøjvej 4 Ry

Udgivet i Arrangementer, index-top, Seneste nyt | Kommentarer slået fra