Alling sommerfest 24. august. Nu prøver vi at genoplive de gode gamle dage hvor alle naboerne fra vores omkringliggende landsbyer også kommer med deres unger.

Sådan så der ud for nogle år tilbage, hvor “Parken” vrimlede med unger og deres forældre med sjove boder og masser af halløj.

klik på billedet for større billede.

 

Derfor byder vi på et spændende program med børneloppemarked, legeland på plænen, Meget, meget morsom børneunderholdning med Søren Brynjolf, mulighed for selv at tage mad med til grillen og fed Blues og dansemusik til om aftenen, hvor vi håber at se også mange af de voksne udenbys.

http://www.brynjolf.dk/

Programmet bliver som følger:

 

Sommerfest i Alling

24. august fra 13.00 til 24.—-

Børneloppemarked

Kl. 13.00 Vi inviterer alle til at stille op til børneloppemarked. Eller lave sjove boder!!

Meld jer til børneloppemarked her på hjemmesiden.  jeppe_ry@pc.dk  Vi glæder os til at se rigtig mange fra nabobyerne.

Kl. 15.00 Børneunderholdning med Søren Brynjolf

Legeland på plænen/Traktorture

Kaffe og kage

Dart for voksne/rafleturnering

18.00 Grill til egne kødstykker. Medbring salat til fællesbord.

Baren er som sædvanlig åben med kaffe, te, øl og vand.

21.30 Bal til over Midnat med        RED SHACK BLUE.        Alle velkomne.

Lyt selv på http://www.youtube.com/watch?v=I6p_qJFrWH4

 

red shack blue 2

 

Lidt omtale af bandet:

 

RED SHACK  BLUE er bundsolid blues.

Bandet, der udgøres af Sanger og bassist Anker Ravn, Guitarist Jens Lohmann og trommeslager Chris Weiling, er fortolkere af alverdens blues-skatte signeret legendariske navne som BB. King, Eric Clapton og Freddy King. Bandet har et dragende og medrivende udtryk, der på overbevisende facon forener det stabile med det snørklede, det bastante med det udflydende.

Anker Ravn og Jens Lohmann spillede i en årrække i bluesbandet Vintage Five, og med Red Shack Blue videreføres de to’s så smukt sammenspillede samarbejde. Lige som også Chris Weiling har de over årene opbygget betydelig erfaring. Den nye konstellation er således både en rutineret, varieret og ikke mindst en særdeles tight affære.

Anker Ravns vokal er rå, fyldig og kraftfuld og fremstår inderligt autentisk, og mandens basspil besidder en minutiøs præcision og en pulserende nerve.
Jens Lohmanns guitarspil er eventyrligt fabulerende og nysgerrigt afsøgende, og selv om ikke to soloer er ens, sidder de gang på gang på forunderlig vis lige i skabet.

Endelig behersker Chris Weiling den svære kunst på elegant vis at mønstre et udtryk, der skiftevis fremstår henholdsvis let og luftigt, tungt og komplekst.

Red Shack Blue er et altid gnistrende og nærværende band, der både stimulerer ørene og bentøjet, og live favner trioen både de kvikt kontante og episk udfordrende numre.

 

Arrangør: Alling Beboerforening  støttet af Kultursamvirket i Skanderborg Kommune.